Extra

UPPDATERA DINA MEDLEMSUPPGIFTER

Det händer mycket inom SIMON och vi vill gärna kontakta och informera dig om vad som är på gång! Utan rätt uppgifter i vårt medlemsregister så har vi dock svårt att kontakta dig.

Du som är medlem i en SIMON förening och vet att det var ett tag sedan du uppdaterade dina medlemsuppgifter, vi vill att du skickar in dina nya kontaktuppgifter till förbundskansliet. Det går också bra att ta kontakt med ordförande i din lokalförening. Självklart följer vi förbundets policy för hantering av personuppgifter och gällande lagstiftning (Dataskyddsförordningen, GDPR). Vi handlägger endast de uppgifter om dig, som är nödvändiga, för att handlägga ditt medlemskap i förbundet.

Du skickar in dina kontaktuppgifter till Riksförbundet SIMONS Förbundskansli till e-post: simon@simon.org.se

Dessa uppgifter behöver vi ta del av för att handlägga ditt medlemskap i förbundets medlemsregister: Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer, E-post, Kön, Födelsedatum (År månad dag), Typ av medlemskap (Enskild medlem, Familjemedlem, Ungdomsmedlem, Organisationsmedlem, Stödmedlem, Hedersmedlem).

Har du övriga frågor om uppdatering av medlemsuppgifter? Hör utav dig! E-post: simon@simon.org.se