Extra

Vi söker ungdomsrepresentant till vår nationella styrelse!

Vi söker en ungdomsrepresentant till vår nationella styrelse!

Vi söker dig som har ett intresse för drogfrågor, samhällsfrågor och det civila samhället. Som ungdomsrepresentant i vår förbundsstyrelse är du adjungerad och du kommer att få stora möjligheter att påverka och bidra till utvecklingen av förbundets frågor på ett nationellt plan. Du bidrar med ditt perspektiv och dina erfarenheter som ungdomsrepresentant. Du är drogfri och redo att ta dig an ett ideellt uppdrag. Hos oss får du erfarenhet och ny kunskap. Du får ökad kunskap om ledarskap, kommunikation och påverkansarbete. Du lär dig om narkotikafrågan och narkotikapolitik. Hos oss möter du kunniga och engagerade personer.

Ta chansen att vara med och påverka och göra skillnad

Vad innebär uppdraget:

Att delta i styrelsemötena som äger rum i Stockholm minst fyra gånger årligen (för närvarande är styrelsemötena digitala).

Att bidra med ditt perspektiv och dina erfarenheter som ungdomsrepresentant och bidra till utvecklingen av förbundets verksamhet.

Det finns stora möjligheter för Dig att ta initiativ till aktiviteter och verksamhet riktad till ungdomar.

Deltagande på andra aktiviteter som föreningen anordnar förekommer ibland, men då utifrån överenskommelse.

Specifika önskemål/information: Du bestämmer själv hur mycket tid du vill lägga ned på ditt engagemang, men ett minimum är deltagande på fyra styrelsesammanträden årligen, inkl. förberedelse inför sammanträdena. Tidigare erfarenhet av föreningsliv och ideellt engagemang är inget krav, men det är fördelaktigt. Du förstår och pratar bra svenska. Kan du fler språk kan det vara en fördel, men det är inget krav. Vi söker dig som är 18-25 år. Du är drogfri. För uppdraget behöver du vara medlem i SIMON.

Välkommen att skicka in din intresseanmälan till epost: simon@simon.org.se