Extra

Vi välkomnar Agnes Amita Wafwoyo, SIMON:s nya ungdomsrepresentant!

Vi hälsar Agnes Amita Wafwoyo välkommen till uppdraget som ungdomsrepresentant i SIMON:s förbundsstyrelse. Agnes är 20 år och hemmahörande i Boliden, Skellefteå. Hon studerar på naturvetenskapliga programmet och hennes mål är att i framtiden arbeta inom sjukvården.

Agnes har ett stort intresse för samhällsfrågor, drogfrågor och civilsamhället. Agnes är ordförande för lokalföreningen SIMON Skellefteå där hon arbetar för att informera om riskerna med droganvändning. Agnes är också aktiv i MESSAGE UGANDA, en organisation som hjälper föräldralösa barn, ungdomar och unga mammor att få ett bättre liv.

Som ungdomsrepresentant deltar Agnes i förbundsstyrelsens arbete och bidrar till verksamhet som berör ungdomar och droger.

Varmt välkommen Agnes!