Extra

Den 24/11 bjuder SIMON in till en kväll på temat “Myter och argument inom narkotikapolitiken”

Varmt välkomna till en föreläsningskväll med efterföljande samtal på temat “Myter och argument inom narkotikapolitiken – som kan vara bra att känna till”. Alla SIMON-medlemmar och andra intresserade är välkomna.

Under kvällen kommer vi att lyssna på en föreläsning från ”Narkotikapolitiskt Center”, med Peter Moilanen, som är chef för centret. Föreläsningen tar upp de argument och frågor som är aktuella i dag, inom den narkotikapolitiska debatten. Vi kommer också att få en bild av hur narkotikapolitiken ser ut att utvecklas framöver. Dessa frågor är viktiga för SIMON:s medlemmar att känna till och ha kunskap om. Sist men inte minst så avrundar vi kvällen med tid för samtal och frågor.

  • Datum: Onsdagen den 24 november
  • Tid: 18.30-20.00.
  • Digitalt möte på ZOOM (länk skickas ut dagen innan).

Varmt välkomna alla SIMON-medlemmar!

Anmäl dig senast måndagen den 22 november till e-post: simon@simon.org.se.