Extra

Nu kickar vi igång!

Nu kickar vi igång verksamheten ordentligt efter en skön sommar! Vi hoppas att ni alla har haft möjlighet att njuta av sommarledighet och fint väder. Nu ser vi fram emot en händelserik och intressant höst.

Under hösten kommer vi att skriva och prata om våra frågor i olika sammanhang. Våra lokalföreningar fortsätter sitt viktiga arbete med att informera, utbilda och stötta anhöriga eller personer i riskzonen för missbruk. Håll utkik på hemsidan och i våra sociala medier för information om lokalföreningarnas aktiviteter runt om i landet.

Redan nu kan vi berätta att helgen 22-23 oktober är det dags för vår medlemskonferens “SIMON-dagarna” i Stockholm, mer information om dessa dagar kommer längre fram.

På kansliet har det under sommaren skett några förändringar vad gäller personalstyrkan. Kerstin Eriksson meddelade i början av sommaren att hon pga andra åtagande önskade avsluta sin tjänst i augusti månad.

Styrelsen och kansliet vill rikta ett stort tack till Kerstin för hennes tid och fantastiska arbete för SIMON. Vi önskar Kerstin varmt lycka till med hennes nya uppdrag!

Dessutom är vi jätteglada över att kunna välkomna Laila till oss på kansliet. Laila är vår nya konsult och hon kommer att sköta förbundets ekonomi fr o m september månad. Laila har mångårig erfarenhet av ekonomiarbete, samt ett stort samhällsintresse. Varmt välkommen Laila till SIMON!

Liksom tidigare terminer tar vi emot en högskolestudent för en termins praktik på kansliet. Vi är därför jätteglada över att välkomna Hasina, som studerar vid Mälardalens Universitet och gör sin fjärde termin på Statsvetarprogrammet. Hasina startar sin praktik i oktober och ska praktisera fram till årsskiftet. Varmt välkommen Hasina till SIMON!

Kom ihåg, som medlem är du alltid uppdaterad om vad som händer genom att följa vår verksamhet här på hemsidan eller genom vårt nyhetsbrev.

Vill du komma i kontakt med kansliet eller styrelsen? Hör utav dig! Du hittar våra kontaktuppgifter här på hemsidan.

Nu kickar vi igång!