Extra

Möt vår nya förbundsordförande

Saba Ghebrezghi valdes till ny förbundsordförande på förbundsstämman den 14 maj.

Saba är ordförande i SIMON Kristianstad och har varit aktiv inom SIMON under flera år. Hon har de senaste mandatperioderna suttit i förbundsstyrelsen och har erfarenhet av SIMON. Saba bor med sin familj i ett litet samhälle utanför Kristianstad.

Saba har ett starkt intresse av och brinner för integrationsfrågor och föräldraskap. Hon är social entreprenör och jobbar för att skapa en positiv utveckling i samhället. Saba är certifierad coach och har utbildning inom pedagogik och psykologi på högskolenivå.

En positiv attityd i livet tar oss dit vi vill komma. Jag tror på att möta motgångar och vända dem till positiv energi. Mitt mål i livet är att se vad samhället behöver och att se mig själv som en viktig resurs för att skapa positiv förändring i samhället.

Du som har en fråga eller vill veta mer om mitt arbete och om SIMON är välkommen att höra utav dig till mig.